RONSKI BEAT
[etusivu] [esittely] [kuuntele]

RONSKI BEATIN historia juontaa juurensa Kainuun korpeen ja 70-80 lukujen vaihteeseen Puolangalle. Olemme kaikki soittoniekat sieltä kotoisin ja aloitelleet soittajan uramme tosiaan tuolloin noin 40 vuotta sitten. Varsinaisen treenaamisenkin suoritimme jo silloin ja sitten näinä myöhempinä vuosina olemme keskittyneet vain soittokunnon ylläpitoon.

Taisihan siinä lipsahtaa kymmenen vuotta välillä 1985—1995. Vakituista bänditoimintaa meillä ei silloin ollut, mutta tällä välin porukka oli urbanisoitunut ja muuttanut Ouluun, pois takametsistä.

RONSKI BEATIN synty sanat lausuttiin loppuvuodesta -95 ja musiikilliseksi linjaksemme valitsimme maailmoja syleilevästi Hurriganesista Baddingiin ja keskityimme siis olennaiseen elikkä yleisön viihdyttämiseen bailausmusiikin keinoin.

Ohjelmisto on vuosien varrella laajentunut noista kahdesta mainitusta ja sekaan on sopinut mm. Frederikiä, Paula Koivuniemeä, Agentsia, ZZ Topia, Deep Purplea, Eppu Normaalia, Juicea, Sleepy Sleepersiä jne....

Ohjelmistoa on kasassa about noin sata biisiä, jotka ovat saaneet Ronskin käsittelyn ja voipa olla että muistuttavat vain etäisesti alkuperäisiä.
Soitamme kuitenkin tilanteen ja tilaajan toiveiden mukaisesti painottaen ohjelmistoamme.

Olemme vuosien varrella panostaneet kovasti orkesterin käytössä oleviin laitteisiin jotta saamme katu-uskottavan ja Ronskin meiningin aikaiseksi mutta osaamme tarvittaessa soittaa hyvinkin hiljaa. Tilanteen mukaan mennään mutta 4800 watin hyvälaatuinen äänentoistolaitteisto (Turbosound Qlight) antaa mahdollisuuden avata hanaa tarvittaessa.

RONSKI BEAT on esiintynyt enimmäkseen triona vuosien varrella mutta kuitenkin useilla keikoilla lavalle on noussut jopa kuusikin jäsentä. Kuusihenkinen trio on aika massiivinen ollakseen niin pieni yhtye.

Enemmän tai vähemmän vierailevia laulajia on tullut ja mennyt mutta kesti 15 vuotta ennen kuin pystyimme kertomaan orkesterissamme vihdoin olevan LAULAJAN!

Tässä bändimme tämänhetkiset jäsenet:
• Marita Jurvelin, laulu
• Hannamari Isotalus, kosketinsoittimet
• Jaakko Koskiniemi, basso
• Petri Väisänen, rummut
• Vesa Moilanen, kitara

Olemme esiintyneet vuosien varrella:
• yritysjuhlissa (pikkujoulut, kesäjuhlat)
• yksityistilaisuuksissa (häät, syntymäpäivät)
• pubeissa ja ravintoloissa

Osallistumme mielellämme tapahtuman suunnitteluun ja juonnamme tarvittaessa ohjelman ja järjestämme valaistus-ja äänentoistotekniikan käytettävissä olevan tilan ja toiveiden mukaiseksi.

Juha Väyrynen, Ronski BeatRONSKI BEAT
bailumusaa livenä, ilta on pelastettu!


Suomipoppia, rockia, beatia, bluesia...bändikaraokea...

Äänentoisto- ja valaistuspalvelu

Ohjelmapalvelu ja tapahtumien järjestäminen

Tilaa tämä monipuolinen ryhmä huipentamaan tapahtumasi!

Yhteystiedot:
puh: 050-511 64 60
keikat @ ronskibeat.com


Facebook: facebook.com/Ronskibeat1

jarmos.se